RGB Bar

De enige echte Silent Disco Bar van Nederland 🍻🥳

De 'Stilste' feestcafes ter wereld

In 2019 hebben we een sprong in het diepe gemaakt en zijn we in Eindhoven de eerste echte Silent Disco Bar ter wereld begonnen…

Dé Silent Disco Bar op Stratusmseind is een korte tijd een begrip geworden in Eindhoven en omstreken. Stil is het er nooit. De RGB Bar is de nieuwe fun-factor in het uitgaansleven van nu. Ideaal voor solisten en groepen van alle leeftijden. Ieder zijn of haar muziekstijl, samen plezier. RGB laat dansen, zingen, flirten en praten. Bewezen en zichtbare pret. All for fun and fun for all.

Na het succes van onze eerste café volgde de RGB Bar aan de Gelkingestraat in Groningen en hebben we onlangs onze derde vestiging in Arnhem geopend!

RGB Bar Eindhoven

Midden op Stratumseind, de bekendste caféstraat van Nederland vind je de originele RGB Bar. Met ruim 1.000 m2 en drie verschillende zalen is de RGB Bar Eindhoven de grootste & populairste Silent Disco club van Nederland. Waarschijnlijk van de wereld. Sowieso de gezelligste!

RGB Bar EindhovenRGB Bar EindhovenRGB Bar EindhovenRGB Bar Eindhoven

RGB Bar Groningen

Na het succes van onze RGB Bar in Eindhoven wilden we het hoger opzoeken. En als je het hoog opzoekt dan kom je uiteindelijk in het hoge noorden uit; RGB Bar Groningen. ​

FacebookpaginaFacebookpaginaFacebookpaginaFacebookpagina

RGB Bar Arnhem

Arnhem, we zijn geopend! Je vindt ons aan de Varkensstraat 17, beter bekend als het iconische 'The Move' pand.

RGB Bar ArnhemRGB Bar ArnhemRGB Bar ArnhemRGB Bar Arnhem

Jouw feestje bij RGB organiseren?

Contact Contact Contact Contact